Search Engine

Optimization

Search Engine Optimization, Zoekmachine Optimalisatie of SEO. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf goed vindbaar is in Google? Wij zijn specialist!

(SEO) Zoekmachine optimalisatie

Goed vindbaar zijn op het internet is in deze tijd onmisbaar. Goed gevonden worden in Google en andere zoekmachines is misschien nog wel veel belangrijker! Hoe sneller en beter jouw bedrijf gevonden wordt, des te meer traffic naar jouw website. Dit zorg onderaan de streep voor meer omzet!

Uw bedrijf bovenaan in de zoekmachine

Ons specialisme is SEO: het verhogen van de posities in de gratis zoekresultaten van Google. We onderscheiden ons in: resultaat (conversie), transparantie en kwaliteit. Geen valse verwachtingen, maar verhoging van je websitebezoekers, klanten en omzet!

Op de eerste pagina van Google komen is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat je daar ook blijft? Wij vertellen het je graag!

Onze werkwijze

Wij starten altijd vrijblijvend met een vooronderzoek waarin we uw bedrijf en huidige positie in Google ten op zichte van uw concurrenten onder de loep nemen. Bent u overtuigd? Dan zijn dit de vervolgstappen:

U

1. Zoekterm onderzoek

De eerste stap is een uitgebreid zoekterm-onderzoek dat volledig aansluit bij uw bedrijf.

l

2. Website optimalisatie

We optimaliseren uw website volledig, zodat deze perfect kan worden beoordeeld en gelezen door Google.

3. Link Building

We maken gebruiken van interne linkbuilding waarmee we zorgen dat uw website zichtbaar is op relevante links. Dit zorgt ervoor dat uw website veel beter scoort.

4. Rapportage & Analyse

In het kader van transparantie krijgt u om de drie maanden een rapportage en analyse van de gedane werkzaamheden en de gemaakte progressie.

Linkbuilding

Wij maken gebruik van interne linkbuilding. Dit zorgt voor een duurzaam en snel resultaat. Hierdoor scoort jouw website snel beter, waardoor er op korte termijn al posities kunnen worden behaald.

Topposities in de zoekmachine

Een toppositie in Google wilt niet zeggen dat je persé op plek één moet staan. Topposities zijn in onze ogen posities die renderen en er uiteindelijk voor zorgen dat uw bedrijf groeit door middel van de resultaten via Google.

Topposities halen in Google is complex, maar zeker niet onmogelijk. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij al vele topposities mogen behalen voor onze klanten. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op wij vertellen je graag meer!

U

Makkelijk vindbaar

Als men uw bedrijf makkelijk weet te vinden, zullen ze sneller bij u terecht komen.

Meer zichtbaarheid

Hoe beter jouw bedrijf zichtbaar is, hoe beter potentiële klanten je zullen herkennen en herinneren.

Organisch resultaat

Geen irritante advertenties! Door het inzetten van zoekmachine optimalisatie wordt uw bedrijf in de organische resultaten van Google gevonden. 

Geen prijs per klik

SEO is duurzamer dan SEA (Google adverteren). Je betaalt geen prijs per klik en blijft ook voor langere tijd goed vindbaar.

Meer klanten

Beter en makkelijk vindbaar zijn betekent meer verkeer naar uw website wat resulteert in meer klanten!

Meer omzet

Meer klanten betekent meer omzet. SEO is dus geen kostenpost, maar een investering.

De online vindbaarheid van uw bedrijf optimaliseren?

Voor het realiseren van topposities in Google. Persoonlijk contact is erg belangrijk voor ons, net als uitstekende resultaten.

We zijn SEO specialisten sinds 2005 en hierdoor hebben we alle kennis, vakmanschap, tools en groot netwerk van eigen sites in huis om te zorgen dat je écht bovenaan komt. Dit is anders bij een allround online marketing bureau waarbij het personeel van alles een beetje weet.

Kies voor specialisme! Benieuwd hoeveel (gratis) klanten je structureel laat liggen of wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak