Meer online bekendheid?

Social Media

Beheer

Zakelijke social media kanalen zijn onmisbaar in deze tijd. Echter vergt het succesvol inzetten van social media toch erg veel tijd, energie en kennis. Dit is kostbaar en daarom is het mogelijk om al je social media kanalen bij ons uit te besteden!

Zakelijk gebruik van social media is onmisbaar in deze tijd.

Veel bedrijven hebben niet door hoeveel omzet er verloren gaat doordat er (te) weinig gebruik wordt gemaakt van social media.

Maar waar moet je als bedrijf beginnen? Hebben we als bedrijf überhaupt wel social media? Moet ik met iedere trend mee? Dit zijn vragen die wij regelmatig tegenkomen bij onze klanten.

Social media geeft vaak onnodig kopzorgen en kost voor veel bedrijven enorm veel tijd. Dat is een veelvoorkomende reden waarom bedrijven hun social media uitbesteden.

Wij kijken samen met jou naar wat er geschikt is voor het bedrijf en wat aansluit op de wensen en doelen. Op die manier zorgen we ervoor dat er meer rendement uit social media wordt gehaald. Met onze Gratis Social Scan kom je erachter wat er voor jouw bedrijf mogelijk is.

Facebook

Facebook is bij iedereen wel bekend. Vaak horen we dat onze klanten persoonlijk weinig met Facebook doen. Dat wil uiteraard niet zeggen dat hun zakelijke doelgroep hier niet op actief is. Daarom blijft Facebook te allen tijde een van de belangrijkste socials.

Instagram

Instagram is een andere tak van sport dan Facebook. Als Instagram expert weten wij onze weg hier blindelings te vinden. Zowel contentbeheer als adverteren via Instagram kent vele mogelijkheden!

LinkedIn

LinkedIn is een zakelijk social media platform waar bedrijven vaak veel te weinig mee doe. Dat is erg zonde, want ook LinkedIn kent tal van mogelijkheden op het gebied van adverteren, verbinden en netwerken.