Strategie

Goede (online) marketing start met de juiste strategie.

Strategie is het kiezen van de beste aanpak – en de juiste middelen – om tot het door jou gewenste resultaat te komen. Wil je beter gezien worden? Hoger in de zoekmachine te vinden zijn? Of meer leads generen? Samen met jou stellen we bedrijfsdoelen en gaan we aan de slag!

Met onze kennis en jarenlange ervaring creëren we een strategie die perfect aansluit bij jouw (bedrijfs)doel. We hebben ervaring in online marketing, social media, advertising, branding, promotie,  interne/externe communicatie, webdesign, content marketing. sales en leadgeneratie.

01

Doelen

Een goede strategie start met het in kaart brengen van de bedrijfsdoelen. Wat wil je bereiken met de online marketingcampagne? En nog belangrijker; waarom?

Wanneer we dat helder hebben, kunnen we concrete doelstellingen koppelen aan de (online) marketingcampagne. 

02

Research

De tweede stap is research. Wat hebben we allemaal nodig om de doelstelling(en) van de online marketing campagne te behalen? 

Naast research hebben we met onze jarenlange ervaring mooie voorbeeldcases waar we onze kennis uit halen.

03

Strategie bepaling

De effectieve strategiebepaling. Waar gaan we naartoe? Hoe gaan we daar komen? Wat hebben we allemaal nodig?

Wanneer dit overzichtelijk op papier staat, kunnen we aan de slag en gaan we een knallende campagne wegzetten.

04

Monitoren, evalueren en verbeteren

In deze stap zit de echte meerwaarde die wij als bedrijf bieden. In deze tijd is een strategie niet meer statisch, maar dynamisch. Door de strategie nauwlettend te monitoren, evalueren en verbeteren, zorgen we voor rendabele campagnes.

Onze sleutel tot succes!

Het online marketing bureau gevestigd in Breda

Werkzaam in heel Nederland en zelfs internationaal!

Geen dure kantoorpanden, zelfbenoemde marketinggoeroe’s of andere poespas. Bij RS Online Marketing in Breda kun je terecht voor “gewoon kei goede marketing”. Erg fijn in deze tijd vinden wij zelf!